Danira Boukhriss
Presentatrice en reporter bij één.

Heerlijk hoe herkenbaar deze beelden uit de oude doos zijn. Tradities als koffiekransen en toneeltje spelen zijn er nog steeds, al bewegen we nu liever in een gymzaal dan op ons eentje. Het plezier dat uit de filmpjes blijkt, is aanstekelijk.
Danira Boukhriss

Mijn Beeldcapsule

Vertraagd verkeer richting kust

“Confronterend hoe deze beelden van overvolle straten aan de kust met alle parkeerellende tot gevolg nog steeds zo bekend zijn. Ook al komen ze uit het zwart-wit tijdperk, veel verschil met vandaag zie ik eigenlijk niet.”

Jong theaterbloed

“Ook al is dit deel van een theaterproductie, deze jonge meisjes lijken het echt te menen. Aanstekelijk om te zien hoe ze zich helemaal (mogen) laten gaan.”

Koffiekrans

“Niets leuker dan op zondagnamiddag samen te komen met familie en vrienden! Dit is wel een speciaal koffiekransje: verstand op nul en een glaasje erbij. Meer was er niet nodig om er een dolle namiddag van te maken. Lachen!”

Fitness in de jaren 40

“Hét ultieme bewijs dat je geen fitnesscentrum of ingewikkelde toestellen nodig hebt om te bewegen, al zijn ze wel handig. Deze man zou nu waarschijnlijk uren doorbrengen in de gymzaal.”